Wie heeft er niet altijd al eens willen dineren in een uienbewaarschuur. Onze abonnees van het (H)eerlijk Hereford Rundvleespakket hadden afgelopen donderdag de kans om dat mee te maken.
Op 18 december j.l. organiseerden wij een kerstdiner voor onze abonnees van het (H)eerlijk Hereford Rundvleespakket. Ruim 60 deelnemers hebben genoten van een 3 gangen diner, gemaakt van producten die op het Landgoed worden geteeld vergezeld van een (H)eerlijk Hereford vlees. René Ruiter van Tafel 16 had het volgende menu samengesteld;
Licht gebonden schorsenerensoep met creme fraiche en krokante droge worst
****
Verfijnde stoof van het hereford rund, verse worst van de bbq, aardappelmousseline en geroosterde peen en uien
****
Vanilleparfait met crème van witte chocolade en mascarpone
Naar aanleiding van de reacties van de bezoekers is reeds besloten om hier volgend jaar een vervolg aan te geven. Wilt u ook graag kennismaken met het (H)eerlijk Hereford Vlees? Meldt u aan op de website. U krijgt dan maandelijks een mail met het vleesaanbod en u wordt uitgenodigd voor de activiteiten die Landgoed Scholtenszathe voor haar abbonnees organiseert.
Licht gebonden schorsenerensoep met creme fraiche en krokante droge worst
****
Verfijnde stoof van het hereford rund, verse worst van de bbq, aardappelmousseline en geroosterde peen en uien
****
Vanilleparfait met crème van witte chocolade en mascarpone
Naar aanleiding van de reacties van de bezoekers is reeds besloten om hier volgend jaar een vervolg aan te geven. Wilt u ook graag kennismaken met het (H)eerlijk Hereford Vlees? Meldt u aan op de website. U krijgt dan maandelijks een mail met het vleesaanbod en u wordt uitgenodigd voor de activiteiten die Landgoed Scholtenszathe voor haar abbonnees organiseert.